Meedoen met Breedtesport?
Neem contact op via Dennis op 06-16390078 of via breedtesport@asv55.nl
Of kom langs tijdens de Breedtesport lessen op zaterdag.

Er zijn strippenkaarten te koop:
Strippenkaart 10 x voor € 15,-

Al decennialang biedt Sportvereniging ASV’55 gelegenheid aan de Venhuizer inwoners om diverse sporten te beoefenen. Het voetballen, de gymafdeling en drie grote volleybaltoernooien vormen de pijlers onder het fundament. Sinds eind september heeft ASV’55 voor de jongste inwoners een gevarieerd aanbod aan acitiviteiten onder de naam ‘breedtesport’.  (tekst loopt door onder de foto).

Op zaterdag 22 september zijn wij gestart bij ASV’55 met: sport, spel en bewegen voor de jeugd van 4 t/m 8 jaar, onder de naam; ASV Breedtesport!

Verschillende sporten worden wekelijks spelenderwijs geïntroduceerd door gediplomeerde trainers. Aan de Westerbuurt op het complex van ASV’55 hebben wij de beschikking over een voetbalveld en een beachvolleybalveld. Daarbij is de kantine “De Boet” de plek waar onder vakkundige begeleiding geknutseld zal worden en andere indoor activiteiten zullen plaatsvinden. Tevens hebben wij de mogelijkheid om gebruik te maken van de gymzaal op de Buurt!

Kortom: een combinatie van sport en creativiteit waarin de kinderen kunnen uitvinden wat bij ze past. Op de zaterdagen wordt tussen 10.30 en 12.00 uur aan activiteiten gedaan waarin deze twee aspecten “behandeld” worden.

Kom dus gezellig naar ASV’55 en meld je aan via onderstaand mailadres, ook voor vragen of meer informatie: breedtesport@asv55.nl