CORONAVIRUS UPDATE 9 MEI

Sporten voor volwassenen:

Buiten:
Volwassenen mogen vanaf 11 mei hun sporttrainingen in teamverband op de club hervatten, er moet dan 1,5 meter afstand worden gehouden. Daarnaast moeten de
hygiëneregels van het RIVM in acht worden genomen. Kleedruimtes en kantine blijven gesloten.

Competities mogen voor 1 september geen doorgang vinden, ook voor de buitensporten niet.

Dit betekent voor ASV’55 dat de trainingen weer kunnen worden hervat vanaf 11 mei. Ook het beachvolleybal mag plaatsvinden, met inachtneming van de regels van het RIVM.

Uiteraard wordt het al gestarte jeugdsporten voortgezet. Na 11 mei vindt dit plaats op dinsdagmiddag en zaterdagochtend.
Zie tekst bij aanpassingen van 21 april.

Binnen:
Sporthallen, squashbanen en andere indoor sportaccommodaties blijven gesloten. Ook de kleedkamers en kantines bij binnensport accommodaties blijven dicht.
Dit betekent voor ASV’55 dat er nog niet gesport mag worden in de gymzaal van verenigingsgebouw De Buurt. Het hele pand blijft voorlopig nog gesloten.

———————————————————————————-

21 APRIL:

Het kabinet heeft extra maatregelen bekendgemaakt om verdere verspreiding van het coronavirus (Covid-19) zoveel mogelijk te voorkomen.

Alle scholen, eetgelegenheden en sportclubs in Nederland blijven tot 20 mei dicht om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan.

Dit betekent voor ASV’55 dat alle sport/gym/danslessen in verenigingsgebouw De Buurt geen doorgang mogen vinden. Ook zijn er tot en met 20 mei geen trainingen en wedstrijden van de afdeling voetbal. De kantine mag ook niet open tot en met die datum.

Update KNVB: Naar aanleiding van de afgekondigde verlenging van de maatregelen tegen het Corona-virus door de regering en het RIVM, dat tot en met 28 april zal gelden, heeft de KNVB besloten om per direct een einde te maken aan het seizoen 2019-2020 voor het gehele amateurvoetbal.

Dit houdt in dat er dit seizoen dus niet meer gevoetbald gaat worden en dat er geen eindstanden, kampioenen, degradanten, promoties en bekerwinnaars zullen zijn.

Lees meer via deze link

Als er meer nieuws is, dan maken we dat bekend op de website.

www.asv55.nl