Jeugd en Sporten bij ASV’55

ASV Buitensporten

Dinsdag 21 april heeft de overheid nieuwe maatregelen aangekondigd voor de periode na 28 april. Hierbij is duidelijk geworden dat de mogelijkheden voor sporters iets verruimd worden voor bepaalde doelgroepen.

Voor jeugdleden tot en met 12 jaar kunnen er op het ASV terrein aan de Westerbuurt sportlessen gegeven worden. Hierbij zullen ouders niet langs de kant mogen staan. Daarnaast zullen de kleedkamers niet open zijn. Kinderen komen dus in sportkleding bij ASV en douchen thuis. Ook de kantine blijft gesloten.

N.a.v. bovenstaande en in overleg met de gymdocenten willen we het volgende aanbieden, zodat kinderen tot en met 12 jaar weer meer mogelijkheden hebben om te sporten:

– Vanaf woensdag 29 april verzorgen Dennis en Maaike sportlessen op het ASV terrein. Om 10 uur starten de peuters en de kinderen van groep 1 t/m 4 en om 11 uur de kinderen van groep 5 t/m 8. Deze sportlessen zijn in ieder geval voor de leden van ASV, maar ook niet-leden zijn welkom omdat het heel belangrijk is dat de kinderen weer kunnen sporten. Dennis en Maaike verzorgen deze lessen ook op za. 2 mei, woe. 6 mei en zaterdag 9 mei en vervolgens alleen op de zaterdagen.

– Vanaf dinsdag 12 mei geeft juf Stephanie weer gymlessen, niet in de gymzaal maar ook op het ASV terrein. Zij doet dat volgens het al bestaande rooster:
15.00 – 16.00 uur – Gym gemengd 4 t/m 6 jaar
16.00 – 17.00 uur – Gym meisjes vanaf 7 jaar
17.00 – 18.00 uur – Gym jongens vanaf 7 jaar
Niet leden kunnen gratis 2 lessen meedoen.

We hopen dat veel kinderen weer kunnen genieten van de sportlessen!