Het voetbalterrein van ASV’55 is gevestigd aan de Westerbuurt 22 in Venhuizen.

Middelpunt van het complex is “De Boet”, de gezellige kantine van de vereniging, met een mooi ruim uitzicht op het speelveld. In de kantine hangt een grote televisie waarop elke zondag live wedstrijden uit de eredivisie te zien zijn. Verder zijn er statafels met barkrukken en is er een goede geluidsinstallatie; kortom alle ingrediënten voor een leuke voetbaldag. Bovendien bezit de kantine een ruime, nette keuken en is het geheel voorzien van modern, ruim sanitair.

Op het terras is het in de warme maanden aan de picknicktafels prima uit te houden. Het terras grenst aan het hoofdveld en het beachvolleybalveld en het uitzicht is daardoor perfect.

Naast de sportieve evenementen vinden ook de vergaderingen van de diverse afdelingen en besturen plaats in de ruime bestuurskamer van De Boet, die ook uitzicht biedt op het hoofdveld.

Op de donderdagavond, zaterdag en zondagmiddag is het in de kantine tijdens de voetbalcompetitie gezellig druk. De sportdranken, frisdranken, biertjes en etenswaren worden door enthousiaste vrijwilligers aan u verkocht.

 

Vrijwilligers gezocht

We hebben een vaste kern van kantinevrijwilligers, maar daar mogen best nog wat vrijwilligers bij. Mocht u overwegen uzelf aan te melden als vrijwilliger, dan vernemen wij dat graag van u. U hoeft daarvoor geen lid van de vereniging te zijn. Het gaat dan met name om de kantinediensten op de zondag. Elke zondag is in twee diensten verdeeld, dus het gaat niet om de hele dag, maar slechts een paar uurtjes.