Het voetbalterrein van ASV’55 is gevestigd aan de Westerbuurt 22 in Venhuizen.

Middelpunt van het complex is “De Boet”, de gezellige kantine van de vereniging, met een mooi ruim uitzicht op het speelveld. In de kantine hangt een grote televisie waarop elke zondag live wedstrijden uit de eredivisie te zien zijn. Verder zijn er statafels met barkrukken en is er een goede geluidsinstallatie; kortom alle ingrediënten voor een leuke voetbaldag. Bovendien bezit de kantine een ruime, nette keuken en is het geheel voorzien van modern, ruim sanitair.

Op het terras is het in de warme maanden aan de picknicktafels prima uit te houden. Het terras grenst aan het hoofdveld en het beachvolleybalveld en het uitzicht is daardoor perfect.

Naast de sportieve evenementen vinden ook de vergaderingen van de diverse afdelingen en besturen plaats in de ruime bestuurskamer van De Boet, die ook uitzicht biedt op het hoofdveld.

Tijdens trainingsavonden en de zondagmiddag is het in de kantine tijdens de voetbalcompetitie gezellig druk. De sportdranken, frisdranken, biertjes en etenswaren worden door enthousiaste vrijwilligers aan u verkocht.