Verenigingenmarkt – ASV doet goed mee!

Kick en Punch

ASV’55 heeft zich goed gepresenteerd op de Verenigingenmarkt ter ere van het afscheid van burgemeester van der Riet. Er was een mooi opgemaakte marktkraam met o.a. de kledinglijn van ASV. (met dank aan Duijn Teamsport!) en het ASV raadspel waar zo’n 100 mensen aan hebben meegedaan. De prijsuitslag volgt later. De kraam werd dus goed bezocht! Alle bezoekers kregen een glas met heerlijke, pure appel/perensap aangeboden (met dank aan Laura de Boer van Voorfruit!) en er waren diverse optredens van onze omnivereniging te bewonderen. In de raadzaal werd een Kick&Punch-demo gegeven en er waren twee  mooie dansoptredens van de dansgroepen. Heel spectaculair was de show van de springgroep. Op het plein voor het gemeentehuis lieten de turners met geweldige sprongen zien wat ze in huis hadden.

Om een uur of drie werd de dag afgesloten met een muziekoptreden van alle 4 fanfares van Drechterland en ging iedereen tevreden naar huis.

Een woord van dank aan Bianca, Carla, André, Petra, Chris, Luuk, Stephanie, Marc, Suzanne en natuurlijk alle deelnemers aan de diverse shows is zeker op zijn plaats. Het was TOP!!