FEEST! 8 JUNI 2024 – GEEF JE NU OOK OP

Beste mensen,

Op 29 maart 2024 bestaat de afdeling voetbal van ASV maar liefst 75 jaar!!

Dit is een mijlpaal waar we trots op zijn en die we graag met jou samen willen vieren.
Daarom willen wij je van harte uitnodigen voor ons jubileumfeest op:

Datum: zaterdag 8 juni 2024.
Tijd: 15:00 – 23:00 uur
Locatie: ASV terrein.

Tijdens dit jubileumfeest zijn er verschillende activiteiten georganiseerd voor zowel jong als oud. Er staat een springkussen voor de kleintjes en voor de ouderen zijn er ook wat leuke activiteiten.
Graag voor 2 juni opgeven voor de activiteiten.

Om ons jubileum extra speciaal te maken organiseren we een gezellige barbecue. Om ervoor te zorgen dat we genoeg eten hebben voor iedereen vragen we je om je aan te melden. Voor de barbecue vragen we een bijdrage van €15,- per persoon. Kinderen onder de 12 jaar hoeven niet aangemeld te worden. Laat ons weten of je aanwezig bent en met hoeveel personen. De bijdrage mag overgemaakt worden naar
NL62RABO0121207714. Geef in de opmerking bij de bijdrage even je naam op, dat maakt het voor ons wat gemakkelijker. Dieet of allergieën: laat het ons even weten.
Graag voor 1 mei aanmelden voor de barbecue!

Een e-mail naar asv.jubileumfeest@gmail.com is voldoende.

Ter ere van ons 75 jarig bestaan bieden we ook de mogelijkheid om vaten bier te sponsoren. Voor slechts €75,- kun jij een vaatje bier sponsoren en daarmee bijdragen aan een onvergetelijke feestdag. Jouw naam zal met trots weergegeven worden tijdens het feest.

Wij kijken ernaar uit om deze geweldige dag met jou te delen.

Met feestelijke groeten,
De feestcommissie.