Verbouwing van de kleedkamers

verbouwing

De verbouwingscommissie heeft de plannen voor de verbouwing uitgewerkt en ingediend bij de gemeente in verband met de subsidieaanvraag. Als alles goed gaat zal er begin juni een start worden gemaakt met de verbouwing van de kleedkamers, zodat deze straks weer voldoen aan de huidige eisen en er weer representatief uit zien. Natuurlijk gaat zo’n verbouwing flink wat kosten, maar met behulp van de subsidie van de gemeente, een mooie schenking van de Rabobank en een stuk zelfwerkzaamheid van de leden gaan we ervoor.

FEEST!!

Daarnaast is er een feestcommissie in het leven geroepen. Deze feestcommissie heeft als doel: organiseer een groot feest voor iedereen die ASV een warm hart toedraagt en probeer gelijktijdig wat extra financiën binnen te krijgen i.v.m. de verbouwingskosten.

Op 25 juni zal dit fantastische feest plaatsvinden in de gymzaal, die omgetoverd wordt tot feestzaal. Compleet met muziek, een grote verloting en…… zo’n 25 ludieke, interessante, aantrekkelijke, spannende koopjes die geveild zullen gaan worden.

Daarom: noteer alvast de datum: 25 juni 2016 !!