Voetbal.nl en KNVB Wedstrijdzaken app

Voetbal.nl en de KNVB Wedstrijdzaken app staan klaar!

Het nieuwe voetbalseizoen staat voor de deur! Dit betekent dat je ook van start kunt met de nieuwe Voetbal.nl app en de KNVB Wedstrijdzaken app.

Of je nou alleen voetballiefhebber, ouder, fan of speler bent. Of je gaat als scheidsrechter, wedstrijdsecretaris of aanvoerder aan het werk. Voetbal.nl of de KNVB Wedstrijdzaken app komt altijd van pas!

Hier een korte uitleg over wanneer je welke app moet gebruiken.

Voetbal.nl app
De app voor iedere voetballiefhebber in Nederland!

Of je nou speler, ouder, opa of oma bent. Altijd en overal op de hoogte van de uitslagen, standen, programma’s.Volg je favoriete spelers en mis niks!

Uitslagen, standen, programma’s, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is er nog plek… en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Mocht je al gebruik maken van de Voetbal.nl app, dan dien je je even te registreren met het e-mailadres waarop je staat ingeschreven bij je club. Ben je al met dit e-mailadres op Voetbal.nl geregistreerd? Dan heb je alles al goed voor elkaar! Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren.

KNVB Wedstrijdzaken app
Dé app met het digitaal wedstrijdformulier.

Speciaal voor wedstrijdsecretarissen, voor de leiders, voor de aanvoerders van de teams en uiteraard ook voor de scheidsrechters.